A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Нарада з директорами закладів загальної середньої освіти

Дата: 05.05.2021 15:40
Кількість переглядів: 615

Фото без опису 05 травня 2021 року  відбулася  нарада з директорами закладів загальної середньої освіти, у якій взяли участь працівники відділу освіти виконавчого комітету Піщанської сільської ради. Нараду проводила начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана КРУПА.

На порядку денному обговорювалися питання закінчення навчального 2020-2021  року, формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах загальної середньої освіти, підсумки проведення атестації педагогічних працівників, робота закладів освіти в системі ІСУО (інформаційна система управління освітою) та «Курс школа», підготовки закладів освіти до літнього оздоровлення, обліку підручників бібліотечного фонду, зміну ліцензії закладу освіти  для здійснення освітньої діяльності, продовження дії строкових трудових договорів з вчителями-пенсіонерами, підсумки участі закладів освіти в масових заходах,  організації заходів з охорони праці в закладах освіти, а також виконання постанови Головного державного санітарного лікаря України «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID – 19)  № 4 від 23.04.2021.

З питань запобігання та протидії булінгу і домашнього насилля виступила інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Кременчуцького  РВП КВП ГУНП в Полтавській області  Мухомор А.М..

 За результатами наради керівники закладів освіти отримали ряд доручень та завдань, а також методичні рекомендації щодо подальшої роботи.

Фото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь