A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Комісійні обстеження населених пунктів, дачних і садових товариств, які знаходяться в межах лісових масивів Піщанської сільської ради

Дата: 30.04.2021 16:27
Кількість переглядів: 994

Фото без опису

     30 квітня 2021 року на виконання протоколу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області  (від 22 квітня 2021 року № 10), протоколу місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Кременчуцького району (від 27 квітня 2021 № 9 ) та з метою запобігання виникнення пожеж в природних екосистемах відбулися комісійні обстеження населених пунктів, дачних та садових товариств, які межують або знаходяться в межах лісових масивів на території с. Ковалівка, с. Кривуші, с. Самусіївка, с. Кіндрівка Піщанської сільської ради.

     У обстеженні взяли участь представники: Піщанської сільської ради, Кременчуцької районної державної адміністрації, Кременчуцького МРУ ГУ ДСНС України у Полтавській області, відділення поліції № 2 Кременчуцького районного управління поліції ГУ НП в Полтавській області, ДП «Кременчуцьке лісове господарство», а також представники садівничих товариств та кооперативів. За результатами перевірки складені акти обстеження для подальшого реагування і усунення недоліків.

 

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь