A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 06.04.2021 16:54
Кількість переглядів: 904

Фото без опису06 квітня 2021 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Піщанської сільської ради під головуванням Олександра Краплини.

У засіданні взяли участь представники спеціалізованих служб цивільного захисту та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Піщанської сільської ради.

На засіданні обговорили наступні питання:

1.     Про епідемічну ситуацію на території Піщанської сільської ради та проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона-вірусом SARS-CoV-2.

2.  Про заходи щодо забезпечення протидії масовим пожежам в лісах і на сільгоспугіддях у весняно-літній період 2021 року.

3.  Про підготовку до купального сезону 2021 року та літнього відпочинку і оздоровлення дітей, визначення, облік та обладнання місць масового відпочинку населення на водоймах Піщанської сільської ради.

4.   Про стан утримання джерел протипожежного водопостачання та обладнання пірсів для забору води на території сільської ради.

  За результатами обговорення, комісія доручила відповідальним виконавцям посилити виконання карантинних (протиепідемічних) заходів “помаранчевого рівня” на території Піщанської сільської ради, відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коранавірусом SARS-CoV-2 (зі змінами). Активізувати профілактичну роботу щодо попередження пожеж та проведення серед населення роз’яснювальної роботи щодо недопущення пожеж під час перебування у лісових масивах, лісосмугах, сільгоспугіддях, присадибних ділянках.     А також, здійснити обстеження джерел протипожежного водопостачання і стихійних пляжів на території Піщанської сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь