A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД ВІДДІЛУ СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПІЩАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ, ЯК ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЙКРАЩИХ ІНТЕРЕСІВ ТА БЕЗПЕКИ ДИТИНИ

Дата: 02.04.2021 15:34
Кількість переглядів: 1252

Фото без опису Право дитини на належне батьківське виховання забезпечується державою.

Відділ служба у справах дітей виконавчого комітету Піщанської сільської ради постійно здійснює заходи з виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, вживає заходи щодо захисту прав дітей, аналізує стан недопущення дитячої бездоглядності, вивчає умови і причини поширення негативних явищ серед неповнолітніх.

        З цією метою 02 квітня  2021 року,   представники  відділу служби у справах дітей виконавчого комітету Піщанської сільської ради,  разом із Старик Л.А., фахівцем соціального захисту населення та соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді  виконавчого комітету  Піщанської сільської ради, Мухомор А.М., інспектором сектору ювенальної превенції  відділу превенції  Кременчуцького районного   управління поліції ГУНП в Полтавській області та старостою сіл   Гориславці,  Олефірівка, Коржівка  та Миловидівка - Гудзем В.М., здійснили  плановий рейд до Гориславського старостинського округу.

        Під час виїзду обстежено умови проживання 4 сімей, у яких виховується 6 дітей, про що складено відповідні акти. З батьками  дітей проведено профілактичні бесіди виховного характеру,  попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність у разі неналежного виконання або ухилення від виконання батьківських обов’язків.

     Фото без описуКрім того, представники відділу  служба у справах дітей разом із інспектором ювенальної превенції Мухомор   А.М. та старостою Гудзем В.М., відвідали торгівельні точки на території старостинського округу з метою попередження продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів дітям.

        У місцях торгівлі  інспектор Мухомор А.М. залишила спеціальні стікери, які нагадують про заборону продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь