A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ПОСАДОВИХ ОСІБ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПІЩАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 04.03.2021 14:37
Кількість переглядів: 670

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ПОСАДОВИХ ОСІБ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПІЩАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ:

 

- спеціаліста І категорії відділу культури та туризму виконавчого комітету Піщанської сільської ради.

 

Основні вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади:

- спеціаліста І категорії  відділу культури та туризму виконавчого комітету Піщанської сільської ради: вільне володіння державною мовою, основами діловодства, вміння працювати на комп’ютері,вища освіта бажано відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра, без вимог до стажу роботи.

При проведенні конкурсу здійснюється іспит кандидатів на заміщення вакантної посади та співбесіда. Іспит складається державною мовою письмово на знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», законодавства з урахуванням специфіки повноважень та напрямку діяльності.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

- заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та її проходження;

- заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

- 2 фотокартки розміром 4х6 см;

- заповнена особова картка (форма П2-ДС) з відповідними додатками;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції» (кандидата на посаду);

- копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

- копія документа, який посвідчує особу;

- копія картки фізичної особи – платника податків;

- копія трудової книжки.

 

Додаткова інформація щодо підготовки до участі в конкурсі, функціональних  обов’язків  на вищезазначену посаду та умов   оплати праці надається за зверненням до конкурсної комісії. 

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу за адресою: вул. Київська, 104, с. Піщане,Кременчуцький район,Полтавська область, 39701, тел. (0536) 75-83-06.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь