A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Жовтневий, тематичний випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 29.10.2020 14:52
Кількість переглядів: 623

Продовжується випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».  У жовтневому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства. Жовтень  виявився багатим  на професійні свята, тому у черговому випуску вітання від голови Полтавської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова  та голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького з нагоди Дня юриста.

Система безоплатної правової допомоги в Україні постійно знаходиться у динамічному розвитку. Про те, які новації запроваджуються та як це спростить доступ громадян до правової допомоги читайте у статті та коментарях заступниці Міністра юстиції Валерії Коломієць. Як діє контакт цент системи БПД, з якими питаннями громадяни найчастіше звертаються на телефонну лінію системи. Про це розповідаємо у черговому номері видання.

Як відбувається добір на державну службу в умовах карантину, які особливості та який алгоритм . Про це розповідає заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях Артем Тімощукю

  Про роботу Управління  Державної служби якості освіти  у Полтавській області, основні здобутки, напрями роботи та перспективи читайте у статті очільника Управління Юрія Кращенка.

 У рамках реалізації земельної реформи в Україні знайомимо читачів про особливості співпраці  системи БПД в області та Управління Держгеокадастру у Полтавській області.

 Знайомимо читачів з роботою наших партнерів.  Благодійна організація «Меридіан» або як здійснюється захист вразливих груп. Про це  читайте у черговому випуску видання. 

 У рубриці «Людина права» знайомимо читачів із очільницею  Семенівського бюро правової допомоги Тетяною Новобранець.

V Всеукраїнська за міжнародною участю науково-практична конференція на «Адаптація правової системи України  до права Європейського Союзу: теоретичні та практичні аспекти»:  про її напрями та теми заходу читайте  черговій публікації видання.

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка  регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини,  адвокат консультує та фахівці системи БПД консультують.

Також можна ознайомитися із зразками документів,  переглянути медіа галерею з найцікавішими відео консультаціями за участю фахівців  системи БПД.

Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та  новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися за посиланням  https://bit.ly/34BuPnm. 

Приємного читання!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь