A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

УВАГА! ЗБЕРІГАЙМО ДОВКІЛЛЯ У ЧИСТОТІ ТА ПОРЯДКУ!

Дата: 05.05.2020 14:41
Кількість переглядів: 1505

У Кропивницькому вступили в дію нові Правила благоустрою території ...

 

 

Шановні жителі

Піщанської об’єднаної територіальної громади!

 

 

 Звертаємось до вас із проханням дотримуватись норм і правил благоустрою, передбачених Законом України “Про благоустрій населених пунктів”.

         Благоустрій є візитівкою кожного населеного пункту. Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота села – оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості, це показник рівня участі  громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою й комунального обслуговування населених пунктів.

      Порушеннями правил благоустрою вважаються: неналежний санітарний стан територій; влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на  прилеглій та дворовій території (до уваги – особливо в районі приватного сектора); стоянка транспортних засобів на газонах; самовільне розміщення на спорудах, стовпах, опорах та інших не відведених для цього місцях оголошень, плакатів; відсутність відповідного дозволу на розміщення реклами; несвоєчасне косіння об`єктів рослинного карантину, забур’яненість; зливання господарських стоків у стічні канави.

        Просимо підтримувати у належному стані прилеглі до ваших обійсть території. Законом України “Про благоустрій населених пунктів” забороняється загромаджувати будівельними матеріалами проїзні частини вулиць, тротуари, придорожні зелені смуги.

Дотримання правил благоустрою передбачає належне поводження з побутовими відходами. Забороняється вивезення великогабаритних відходів, ремонтного сміття, листя та гілля дерев у невстановлені для цього місця. Нагадуємо, що в  населених пунктах Піщанської ОТГ у визначені дні здійснюється вивезення побутового сміття відповідними надавачами цієї послуги.

        Заборонено спалювання сухої рослинності, стерні, сухого листя, гілля, сухої трави і будь-якого сміття.

 

Шановні громадяни, керівники підприємств, установ та організацій об’єднаної територіальної громади!

      Звертаємось до Вас по-новому поглянути на питання благоустрою територій, за які Ви особисто несете відповідальність. Просимо дотримуватись Правил благоустрою, зберігати чистоту й порядок на території населених пунктів Піщанської об’єднаної територіальної громади.

 

 

Піщанська сільська рада об’єднаної територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь