A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Фонд соціального страхування України

Збільшився розмір щомісячних компенсацій за здійснення догляду за потерпілими

З 01 жовтня було збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України.

09:17 04.10.2022

За допомогами від ФССУ звернулись 1,75 млн людей – їм нараховано виплати на 10 млрд грн

Усі українські працівники мають право на компенсацію втраченого заробітку за час тимчасової втрати працездатності, догляду за хворими родичами, самоізоляції від COVID-19, на період відпустки по вагітності та пологах. У період війни цей страховий захист зберігається і продовжує забезпечуватись Фондом соціального страхування України.

10:28 26.09.2022

Розмір допомоги від ФССУ за один день лікарняного зріс до 428 гривень

Попри воєнний стан допомога від Фонду соціального страхування України на час лікування продовжує зростати. За підсумками восьми місяців 2022 року за кожен день перебування на лікарняному ФССУ у середньому виплачує допомогу у розмірі 428,37 гривні – це на 15,9% більше, ніж за той же період минулого року.

09:20 22.09.2022

Як дізнатись номер е-лікарняного?

Номер електронного лікарняного – це унікальний номер, який має складну структуру та ніколи не повторюється. Він відрізняється від номеру медичного висновку, на підставі якого автоматично створюється е-лікарняний.

15:46 07.09.2022

Військовослужбовці продовжують отримувати грошове забезпечення на період лікарняного

Під опікою Фонду соціального страхування України перебуває близько 11 мільйонів українців – це наймані працівники, підприємці, фермери і самозайняті особи. Усі вони в разі настання страхового випадку отримують від Фонду виплати, допомоги, медичні і соціальні послуги.

15:46 07.09.2022

Фонд призначив понад 5,5 мільйона гривень страхових виплат постраждалим внаслідок бойових дій і сім'ям загиблих

Щоденно українські працівники отримують поранення під час роботи – російська агресія збільшила ризики травмування та смерті на робочому місці незалежно від спеціалізації та місця діяльності. Сьогодні в Україні близько 11 мільйонів працевлаштованих, ФОП, самозайнятих і фермерів – кожен з них застрахований у Фонді соціального страхування України на випадок поранення чи смерті внаслідок бойових дій.

16:28 01.09.2022

Фонд виплатив сім мільярдів гривень лікарняних і декретних допомог за час війни

Державний страховий захист від Фонду соціального страхування України зберігається для працевлаштованих українців попри воєнний стан. З початку війни Фонд виплатив застрахованим особам з усієї України 6,87 мільярда гривень лікарняних і декретних – допомоги від ФССУ отримали 1 мільйон 157 тисяч українців.

08:59 31.08.2022

Export Bootcamp: Start&ReStart – серія освітніх тренінгів з розвитку експорту

Внаслідок війни український бізнес змушений адаптуватися під нові реалії: переналаштовує та перезапускає виробництва, шукає нові експортні ринки, розробляє нові ланцюги постачання. І на кожному з цих кроків підприємці потребують інформаційної та консультаційної підтримки.

08:26 26.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь