A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проєкти рішень №б/н «Проєкти рішень»

Кількість переглядів: 1198
Скликання: 8 скликання
Сесія: 4 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 22.01.2021
Номер документу: б/н
Назва документу: Проєкти рішень
Прикріплені файли:
  1. Про проведення земельних торгів у формі аукціону (аукціон) (0.04 МБ)
  2. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності гр. Бурміновій Яніні Василівні (0.04 МБ)
  3. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Борисенку Сергію Сергійовичу (0.05 МБ)
  4. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Верещаку Андрію Олександровичу (0.03 МБ)
  5. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кризі Наталі Андріївні (0.04 МБ)
  6. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Олійнику Валерію Павловичу (0.03 МБ)
  7. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Черській Тамілі Вікторівні (0.03 МБ)
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Васильченку Є.О., Гончаровій О. А., . Попенку І.Г., Бегмі С.В., (0.07 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності, що перебуває в постійному Піщанського споживчого товариства (0.04 МБ)
  10. Про затвердження проекту гр. Неборак Т.А., Штаньку В.А., Штаньку В.А., Матвєєву О.М., Прохно О.І., Лихман Я.Е., Макусі М.Ф., Дудкіну І.І., Омельян С.М., Попіці О.В., Оробець Н.В., Коровніченку Д.Г., Троцькому О.В., Яценко О.С., Коробці П.В. (0.16 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення (0.04 МБ)
  12. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кошулько Василю Миколайовичу (0.03 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду зі зміною цільового призначення гр. Ничипоруку Петру Андрійовичу (0.04 МБ)
  14. Про затвердження Положення про умови та порядок надання платних соціальних послуг територіальним центром соціального обслуговування (0.06 МБ)
  15. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності (0.05 МБ)
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Дітковському Олексію Васильовичу (0.05 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменко Ніні Панасівні (0.03 МБ)
  18. Про проведення земельних торгів у формі аукціону (аукціон) (0.05 МБ)
  19. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Піщанському споживчому товариству (0.04 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації Лихман Е.А., Михайленко Л.М., Плахотник А.П., Литвиненку О.О., Чернишу О.М., Сідень Т.В., Носенко Т.І., Костенку О.С., Кошулько В.М. (0.07 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. Кузьменко Ніні Панасівні (0.03 МБ)
  22. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення в оренду ТОВ «КРЕМІКС» (0.04 МБ)
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Васильченку Євгенію Олександровичу (0.03 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. Гіглану В’ячеславу В’ячеславовичу (0.03 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу у власність земельної ділянки гр. Гіглану Вадиму В’ячеславовичу (0.03 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Майбородівка Піщанської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області (0.05 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу у власність земельної ділянки гр. Отамасю Роману Сергійовичу (0.03 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пелих Інні Михайлівні (0.03 МБ)
  29. Про передачу земельних ділянок у власність фізичним особам (0.06 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. Перміновій Альбіні Сергіївні (0.03 МБ)
  31. Про затвердження Положення про відділ соціального захисту населення та соціальної служби сім’ї, дітей та молоді (0.07 МБ)
  32. Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Піщанської сільської ради» (0.06 МБ)
  33. Про членство в Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування» (0.05 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі Бережній Л. П., Горенко А. В., Бережному В. В. (0.03 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою Стрижак О. В. (0.04 МБ)
  36. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мартиненку Едуарду Вікторовичу (0.03 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою Піщанського споживчого товариства (0.03 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою гр. Стась Т.В. (0.03 МБ)
  39. Про надання дозволу на розробку технічної документації Патрікєєву І.І. (0.03 МБ)
  40. Про передачу у приватну власність земельної ділянки гр. Українцю Є.М. (0.03 МБ)
  41. Про встановлення вартості харчування учнів та вихованців (0.05 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації Бондаренко Н.С. (0.03 МБ)
  43. Про надання дозволу на розробку проекту Москаленко З. П. (0.05 МБ)
  44. Про надання дозволу на розробку проекту Дем’ян М.Г. (0.05 МБ)
  45. Про затвердження проекту землеустрою Пелих І.М. (0.03 МБ)
  46. Про передачу у приватну власність земельної ділянки Гиренко Н. Г. (0.03 МБ)
  47. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель (0.03 МБ)
  48. Про план роботи Піщанської сільської ради на 2021 рік (0.07 МБ)
  49. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» (0.07 МБ)
  50. Про затвердження Плану роботи Піщанської сільської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік (0.08 МБ)
  51. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через віддалені робочі місця адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» (0.1 МБ)
  52. Про затвердження Порядку видачі довідок, витягів, актів відділом «Центр надання адміністративних послуг» (0.11 МБ)
  53. Про затвердження Положення про помічника – консультанта депутата Піщанської сільської ради та опису посвідчення помічника-консультанта депутата сільської ради (0.07 МБ)
  54. Про затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Піщанської сільської ради» в новій редакції її структури та граничної чисельності працівників (0.1 МБ)
  55. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Піщанської сільської ради юридичної особи госпрозрахункового проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро при головному архітекторові району (0.05 МБ)
  56. Про звіт тимчасової контрольної комісії з питань перевірки фінансово-економічної діяльності комунальних підприємств Піщанської об’єднаної територіальної громади (0.05 МБ)
  57. Про зміну засновника, назви закладів освіти та затвердження Статутів у новій редакції (0.06 МБ)
  58. Про делегування повноважень з питань містобудівної діяльності на території Піщанської сільської ради (0.05 МБ)
  59. Про внесення змін до рішення Піщанської сільської ради від 07.12.2018 «Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Піщанської сільської ради на 2019-2023 роки» (0.06 МБ)
  60. Про схвалення проєкту, який подається до фінансування за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2022 році (0.04 МБ)
  61. Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності та примірного договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного) майна, що належить до комунальної власності те (0.08 МБ)
  62. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки Челуснову Г. А. (0.05 МБ)
  63. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Майбородівка Піщанської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області (0.05 МБ)
  64. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гончаровій О. А. (0.03 МБ)
  65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Попенку І. Г. (0.03 МБ)
  66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бегмі С. В. (0.03 МБ)
  67. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Заприкуті Т.С. (0.03 МБ)
  68. Про затвердження Положення про старосту (0.07 МБ)
  69. Про внесення змін до структури та граничної чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Піщанської сільської ради (0.05 МБ)
  70. Про затвердження на посаду заступника сільського голови (0.05 МБ)
  71. Про затвердження на посаду першого заступника сільського голови (0.05 МБ)
  72. Про реорганізацію комунальних підприємств шляхом приєднання (0.06 МБ)
  73. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Базюрі С. С. (0.04 МБ)
  74. Про зміну засновника та затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «П’ять перлин Дніпра» Піщанської сільської ради в новій редакції (0.08 МБ)
  75. Про внесення змін до загальної чисельності виконавчих органів Піщанської сільської ради (0.06 МБ)
  76. Про прийнятт у комунальну власність Піщанської сільської ради нежитлової будівлі із земельною ділянкою 505 м2 за адресою: м. Кременчук, проспект Полтавський, 16А (0.06 МБ)
  77. Про зміну засновника, назви закладів освіти та затвердження Статутів у новій редакції (0.06 МБ)
  78. СТАТУТ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «БАРВІНОК» ПІЩАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (НОВА РЕДАКЦІЯ) (0.06 МБ)
  79. С Т А Т У Т Вільнотерешківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Івана Михайловича Волочая Піщанської сільської ради (у новій редакції) (0.07 МБ)
  80. СТАТУТ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «ВЕСЕЛКА» ПІЩАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (НОВА РЕДАКЦІЯ) (0.06 МБ)
  81. С Т А Т У Т Майбородівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Піщанської сільської ради (у новій редакції) (0.08 МБ)
  82. СТАТУТ МАКСИМІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ ПІЩАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (0.09 МБ)
  83. СТАТУТ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «МАЛЯТКО» ПІЩАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (НОВА РЕДАКЦІЯ) (0.06 МБ)
  84. СТАТУТ Недогарківського ліцею Піщанської сільської ради (0.07 МБ)
  85. СТАТУТ Новознам’янського навчально-виховного комплексу Піщанської сільської ради (нова редакція) (0.08 МБ)
  86. СТАТУТ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «СВІТАНОК» ПІЩАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (НОВА РЕДАКЦІЯ) (0.07 МБ)
  87. СТАТУТ Ялинцівського навчально-виховного комплексу Піщанської сільської ради (у новій редакції) (0.06 МБ)
  88. Про внесення змін до Комплексної Програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Піщанської сільської ради на 2021 рік (0.05 МБ)
  89. Про ініціювання внесення змін до угоди про співробітництво територіальних громад у сфері первинної медико-санітарної допомоги (0.06 МБ)
  90. Про передачу на праві оперативного управління майна комунальної власності фінансовому відділу Піщанської сільської ради (0.05 МБ)
  91. Про передачу на праві господарського відання об’єктів комунальної власності Комунальному підприємству Піщанської сільської ради «КОМУНСЕРВІС» (0.04 МБ)
  92. Про прийняття у комунальну власність громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами за адресою: Кременчуцький район, с. Кривуші, вул. Б.Хмельницького (0.03 МБ)
  93. Про передачу на праві оперативного управління рухомого майна комунальної власності відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Піщанської сільської ради (0.04 МБ)
  94. Про затвердження передавальних актів (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь