A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Головна

Шановні відвідувачі сайту!

Фото без опису

Вітаю Вас на офіційному веб-сайті Піщанської сільської ради. 
На цьому сайті ви дізнаєтесь про успіхи і проблеми сільської ради, чим сьогодні живе Піщанська територіальна громада, плани на майбутнє та перспективи розвитку.
Сподіваюсь, що інформація про діяльність сільської ради буде корисною та пізнавальною. Піщанська сільська рада завжди готова до співпраці. Дізнавайтеся про святкове та буденне життя нашої громади, діяльність керівництва та депутатського корпусу Піщанської сільської ради!

                            З повагою,
                          Піщанський сільський голова                                                           Олександр Краплина

Останні новини:

Всеукраїнська економічна платформа “Зроблено в Україні”

Всеукраїнська економічна платформа “Зроблено в Україні”

Всеукраїнська економічна платформа “Зроблено в Україні” акумулювала в собі пріоритетні напрямки розвитку українського бізнесу. Зокрема, стимулювання попиту на українські товари, державні програми “5-7-9%” та “єРобота”, інвестиції в реальний сектор, розвиток несировинного експорту.

15:23 23.04.2024

Яка відповідальність за здійснення розрахункових операцій без застосування РРО/ПРРО?

Яка відповідальність за здійснення розрахункових операцій без застосування РРО/ПРРО?

Згідно з п. 3 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» ЗУ від 30 червня 2023 року №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (набрав чинності 01.08.2023), п. 12 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 № 265/95-ВР (далі Закон № 265/95-ВР) викладено у новій редакції, відповідно до якої:

14:56 23.04.2024

Чи підлягає оподаткуванню ПДФО сума одноразової грошової допомоги, яка виплачується при звільненні військовослужбовцям строкової служби за рахунок фонду грошового забезпечення?

Чи підлягає оподаткуванню ПДФО сума одноразової грошової допомоги, яка виплачується при звільненні військовослужбовцям строкової служби за рахунок фонду грошового забезпечення?

Згідно із п.п. 165.1.10 п. 165.1 ст. 165 Податкового кодексу України від  02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку не включається сума грошового або майнового утримання чи забезпечення військовослужбовців строкової служби (у тому числі осіб, що проходять альтернативну службу), передбачена законом, яка виплачується з бюджету чи бюджетною установою.

14:47 23.04.2024

Запрошуємо до участі у конференції

Запрошуємо до участі у конференції

Державна програма „Доступні кредити 5,7,9%” є одним із найвідоміших інструментів підтримки бізнесу, яка у 2022-2023 роках набула вагомої ролі для фінансування підприємств в умовах уповільнення банківського кредитування на ринкових засадах.

09:47 23.04.2024

Випадкові фото:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь